keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Mihin pistäisin nämä kaikki ajatukset?

Kaksi sanaa: ylivirittynyt stressitila. Viimepäivät oon keskittynyt korjaamaan syömiskurssia, opetellut rentoutumista ja panostanut parisuhdeaikaan.  10 päivää fyssan yo:hon, kohta lasken jo tunteja. 4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Yksi vihje: hengitä.
  Olen satunnaisesti seuraillut blogiasi sen perustamisesta lähtien ja näin ollen saanut todistaa ruudun toiselta puolelta hienoa työtä. Mutta monesti olen miettinyt, että voi tyttö rakas, muistathan välillä hengittää. Olet käynyt pitkän matkan, mutta muistathan, että sinulla on elämän pituinen matka aikaa käsitellä ja työstää tätä kaikkea. Sinun ei tarvitse muuttua ideaali-ihmiseksi, eikä sinun tarvitse tehdä mitään, mikä ei tunnu sinusta itsestä hyvältä. Huomaan, että suorastaan pursuat ajatuksia, ideoita, mietteitä, mutta ehdit kyllä!

  Ja mitä yo-kirjoituksiin tulee, tsemppiä! Ja rohkaisuna pala itsestäni. Tehokkaiden kouluvuosien jälkeen en saanut lukulomalla avattua ensimmäistäkään kirjaa, tuloksena keskitason (m) yo-paperit. Valmistumiskeväänä toki oli pettymystä, "pisteen päässä siitä ja tästä arvosanasta". MUTTA, aikanaan ensimmäisellä yrityksellä toivomalleni amk-puolelle, joka sinä keväänä oli Suomen suosituin ja tänä keväänä ensimmäisellä yrityksellä toivomalleni alalle yliopistoon. Lisäksi, valmistut keväänä, jona korkeakouluissa otetaan käyttöön ensimmäisen tutkinnon kiintiöt, eli sisäänpääsymahdollisuuksia korotetaan. En tiedä lääketieteellisen osalta, mutta jo kerrotut kiintiöprosentit ovat korkeita. Toisaalta, kuten oma tarinani todistaa, paljon ehtii - vähän vanhempanakin :)

  Luota itseesi, niin kliseistä kuin se onkin, elämä kantaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti pysäytti, yritänkö liikaa? Kaiken ei tarvis olla näin täydellistä. Hmmm..
   Kiitos, tulimpas mietteliääksi. Joskus on hyvä pysähtyä.

   Poista