torstai 10. syyskuuta 2015

Sisustushaaveilua

Voisin sanoa olevani naiseksi aika käsittämättömän huono sisustaja, sillä vaikka tiedän oman makuni ja luulen omaavani vähän "sisustussilmää", en kuitenkaan juuri koskaan tee mitään hankintoja sisustaakseni. Periaatteessa sisustaminen siis silti kiinnostaa ja haaveilen laitetusta, ihanasta kodista. Ehkä joskus sitten, kun omistetaan se söpö puutalo Oulujoen varrelta, niin jaksan maalata natisevat vanhat puulattiat valkoiseksi ja keskittyä hankkimaan kauniin klassisia ja laadukkaita huonekaluja ikean roskalavahankintojen sijasta.

Olen tosiaan siltä kannalta vähän vanhanaikainen, että haluaisin sen söpön mummonmökin (kuitenkin läheltä keskustaa), lapsia ja koiran. Aika kiiltokuvaunelma, myönnän. Kovasti siitä kuitenkin haaveilen ja joskus tuo mielikuva auttaa jaksamaan siellä vesisateessa spurguja pakoon pyöräillessä. Ajattelinkin koota tuolta We<3it:tini Decor-kokoelmasta vähän sisustushaaveita, jonka tyylisiä ratkaisuja toivoisin saavani myös tänne omaan kotiin. 

Tässä aivan täydellinen muotokieli, tapetti ja väritys
Nuo tuolit!<3 Olin jo kerran ostamassa tuon tyylisiä pinnatuoleja meillekkin, mut sitten muistin että 1. meillä on jo tuolit ja 2. meillä ei ole rahaa :D
Mielelläni ottaisin tällaisen olkkarin: yleisväritykseltään säyseän vaalea, särmää tummasta sohvasta, selkeitä linjoja ja eri punaisen- ja ruskeansävyjä korosteväreinä. Ja se maalattu puulattia.
Pehmeyttä tekstiileistä, persoonallisuutta raitaseinästä. Yksinkertaista mutta vänkää.
Aijemmin taivuin usein boheemimpaan tyyliin, jota värittivät intialaiset ja afrikkalaiset vaikutteet. Nykyään, kuten huomaatte, silmää miellyttää enempi tuollainen skandinaavisen suoraviivainen ja selkeä tyyli. Olen pohjimmiltani aika siisti tyyppi joten uskoisin tuollaisen minimalistiseenkin taipuvan tyylin sopivan mulle. Lauriltahan ei sitten kysytä ;)

Nykyään tällainen rönsyilevämpi tyyli ei oikein sytytä muuta kuin värimaailman osalta.
Millaisesta tyylistä te sisustuksessa tykkäätte ja oonko tosiaan ainut 19-vuotias, jolla on mummonmökkihaaveita? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti